SPIP

Serviciul de Prevenire a Incapacităţii de Plată

Experienţa noastră în domeniul juridic şi al recuperării creanţelor, precum şi experienţa dobândită de-a lungul timpului în mediul de afaceri din România, ne-a făcut să concluzionăm că certitudinea încasării facturilor fiscale la termen este în scădere, iar acest fapt creează stres şi nesiguranţa zilei de mâine în ceea ce priveşte propriul business.

Noi vă propunem SPIP.

SPIP este un serviciu prin care societatea noastră administrează facturile ce urmează a fi încasate, păstrează legătura cu compania client până la achitarea, mai devreme sau chiar la data scadentă. Totodată, vă punem în gardă cu privire la posibilitatea încasării sau neîncasării facturilor emise şi probabilitatea ca partenerul dvs să intre în INSOLVENŢĂ.

ÎNCASAREA FACTURILOR VĂ SUSŢINE AFACEREA, astfel vă puteţi plăti furnizorii şi evitaţi un Raport de Bonitate negativ care să vă îndepărteze clienţii.

Evitaţi să aveti un raport de bonitate negativ!

Balanişcu şi Asociaţii a dezvoltat un sistem prin care, fără a pune în pericol relaţia comercială pe care o aveţi cu proprii clienţi, verificăm posibilitatea de încasare a facturilor emise.